Azi, cu începere de la ora 12,30, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD (forum colectiv de conducere al partidului), în cadrul căreia se va discuta şi decide soarta actualului preşedinte, Liviu Dragnea, contestat tot mai puternic şi de din ce în ce mai mulţi lideri locali.

În această dimineaţă, ca şi ieri pe toată durata zilei, au avut loc negocieri şi discuţii intense în interiorul PSD.

Pe de o parte, tabăra anti-Dragnea a încearcă să strângă cât mai mulţi adepţi în juru-i, în vreme ce, de cealaltă parte, Dragnea şi ai săi au promis – scrie presa din Bucureşti – cu largheţe tot felul de funcţii şi posturi, precum şi locuri eligibile la viitoarele alegeri, celor dispuşi să voteze pentru actualul lider.

Surse din interiorul Parlamentului ne-au declarat că ieri, la biroul lui Liviu Dragnea din incinta Camerei Deputaţilor a fost un adevărat pelerinaj al liderilor de toate calibrele şi al parlamentarilor PSD din teritoriu.

„Unii intrau la Dragnea în birou cu feţe neutre sau gânditoare, dar de ieşit, cei mai mulţi au ieşit zâmbitori, radioşi. Figuri de oameni care şi-au rezolvat problemele”, ne-au declarat sursele noastre.

Aproape sigur, acestor oameni li s-au promis de toate pentru ei înşişi, pentru nepoţi, cumnaţi, copii etc. Stilul e cunoscut. Ajunge să arunci o privire prin Guvern şi prin ministere.

Revenim la finalul şedinţei decisive.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here