Azi, de la ora 18, pe stadionul Municipal din Mioveni, elevii pregătiţi de Daniel Opriţa primesc vizita ocupantei locului 14, ASU Poli Timişoara.

Partida face parte din runda cu numărul 27 din liga secundă la fotbal. Înainte de această partidă CS Mioveni, ocupă locul al șaptelea cu 39 de puncte, iar ASU Poli Timișoara, poziția a 14-a cu 30 de puncte.

Mioveniul nu are niciun fel de emoţii, nici cu retrogradarea, nici cu promovarea. Bănăţenii, în schimb, luptă pentru evitarea retrogradării şi e de presupus că au venit la Mioveni pentru a „ciupi” măcar un punct.

Nu ne mulţumim doar cu un egal

”Ne aşteaptă o partidă grea, cu o echipă care luptă să se salveze de la retrogradare. Adversarii vin cu un moral bun, după victoria cu Petrolul. E un meci pe care trebuie să îl câştigăm în orice condiţii, nu avem altă alternativă.

Ne pregătim bine, am văzut meciul lor cu Petrolul şi sunt o echipă periculoasă la faze fixe. Sperăm să facem un meci şi un rezultat bun. Victoria cu Petrolul este singura lor victorie din acest an, dar au mai făcut egal la FC Argeş şi au pierdut greu la U Cluj, după o greşeală în apărare.

Iar, cu Bacăul, deşi au pierdut acasă, au făcut un meci destul de bun, şi-au creat ocazii… Noi, venim după o remiză… este bine că am luat un punct în această deplasare. Oricum a fost un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Am avut ocaziile mai mari. A fost o partidă echilibrată. Până la urmă este un punct în deplasare. Am încercat mai mult dat atât s-a putut.

Trebuie să tratăm orice meci cu seriozitate. Trebuie, de asemenea, să găsim soluţii să marcăm. Nu ne mulţumim cu un egal, ne gândim la victorie.

Obiectivul este promovarea la anul, dar încă de pe acum trebuie să analizăm evoluţiile jucătorilor. E clar că este momentul primei victorii acasă, nu avem altă alternativă”, a declarat antrenorul lui CS Mioveni, Daniel Opriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here