„Primăria Municipiului Pitești a demarat astăzi, începând cu ora 09:00, noi acțiuni de dezinfecție efectuate în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19”, a informat Primăria.

„Într-o acțiune de amploare, pentru dezinfectarea zonelor pietonale aglomerate, a mobilierului urban, a aleilor și a trotuarelor din municipiul Pitești, 60 de lucrători din cadrul societăților municipalității, organizați în echipe, acționează pedestru, cu atomizoare și pulverizatoare conținând substanță dezinfectantă.

S-a început cu zona centrală, fiind dezinfectate astfel bd. Republicii, bd. I.C. Brătianu, Calea București, zona Piața Ceair, Popa Șapcă, Eremia Grigorescu, zona Spital Boli Infecțioase, Spital Pediatrie, urmând a fi continuată aceeași acțiune, mâine, în Găvana, zonele Albina, Spitalul Județean Argeș, precum și în alte cartiere.

De luni, campania de dezinfectare va fi reluată, până la acoperirea tuturor cartierelor orașului, fiind vizate atât bulevarde și străzi, alei, trotuare, cât și zonele din jurul blocurilor de locuințe și platformele de gunoi, inclusiv cele din cartierele nou construite.

Reamintim că se continuă și acțiunea de spălare a străzilor principale și a bulevardelor, a aleilor și a străzilor din cartiere, cu utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, substanța folosită fiind avizată sanitar.

Campania de dezinfectare va fi repetată periodic, în contextul epidemiologic actual”, dă asigurări municipalitatea.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here