Avocatul Radu Perianu a fost numit azi în funcţia de prefect al judeţului Argeş, funcţie rămasă vacantă după ieşirea USR de la guvernare şi demiterea prefectului USR Emilia Mateescu, de la începutul septembrie anul acesta.

Radu Perianu este un vechi membru al PNL, fost chiar preşedinte al PNL Piteşti, dar care a avut perioade în care a dispărut din viaţa politică locală.

Actualul prefect de Argeş, asociat într-un cabinet de avocatură cu un alt lider liberal, condamnat la 8 ani de închisoare pentru şpagă

Este cunoscut drept un „cîţist” fervent, opţiune care l-a făcut să fie în conflict cu conducerea actuală a PNL Argeş (asigurată de deputatul Adrian Miuţescu), care a optat să-l susţină la ultimul Congres al PNL pe fostul lider, Ludovic Orban.

De la jumătatea lui martie acest an, dl Perianu este consilier al prim-ministrului Florin Cîţu. Avocatul Perianu are propriul său cabinet de avocatură, cu sediul pe bd. Republicii, în centrul Piteştiului.

Înainte de a lucra pe cont propriu, însă, a avut un cabinet de avocatură împreună cu un alt avocat liberal, Theodor Nicolescu. Acesta din urmă, fost deputat PNL şi vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor, a fost condamnat acum doi ani, la 8 ani de închisoare pentru luare de mită.

sursa foto: Facebook/Radu Perianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here