Cu doar câteva minute în urmă, un avion uşor, de agrement, s-a prăbuşit pe strada Nucilor din Topoloveni.

Din primele informaţii se pare că pilotul este conştient, acesta fiind şi cel care a sunat după ajutor la dispeceratul de urgenţă 112.

La locul incidentului au intervenit o autospecială şi un echipaj SMURD, pentru a acorda îngrijiri victimei care prezintă mai multe traumatisme.

Pilotul, în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, a suferit mai multe lovituri şi contuzii la cap şi răni la picioare. A fost transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare ora 13,30 – Pompierii de la ISU Argeş au asigurat zona din punct de vedere al prevenirii producerii unui incendiu.

Oficiali ai Autorităţii Aeronautice Române sunt în drum spre Topoloveni, pentru a investiga cauzele producerii accidentului.

Actualizare ora 14 – Scurgerile de combustibil din rezervoarele avionului au fost oprite. Nu mai există pericolul producerii unui incendiu.

Actualizare, ora 14,30 – Oraşul Topoloveni începe deja să fie cunoscut de pasionaţii de aviaţie. Incidentul de azi nu este primul accident aviatic petrecut acolo. Un alt accident de aviaţie a mai avut loc tot pe raz aoraşului, în urmă cu doi ani. Atunci, tot un aparat de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forțat într-o zona limitrofă, din cauza unor defecțiuni tehnice.

sursa foto: ISU Argeş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here