Implicată serios în viaţa publică, de ani de zile, cunoscuta actriţă Oana Pellea (fiica nemuritorului Amza Pellea), a lansat un avertisment serios privind absenteismul la votul de la alegerile prezidenţiale de duminică, prin intermediul reţelelor sociale.

„Nu subestimați PSD! Pericolul e real. «Nu mă reprezintă niciunul… sunt dezamăgit… degeaba votez… toți sunt la fel…. oricum iese Iohannis» sunt formule de neasumare. Putem distruge România prin neprezentare! Este ESENȚIAL să ieșim la vot.

Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei! Foamea e mare, sărăcia cruntă, nevoia dureroasă, iar votul se cumpără cu o pungă de plastic, cu o găleată… și cu o amenințare că nu-ți mai dau pensia sau că te dau afară…

Nu judecați oamenii sărmani! Ieșiți la vot!

Dacă stai acasă sau îți anulezi votul… votezi Viorica Dăncilă! Asta vrei?…

Nu mergi la votare pentru că nu te reprezintă Iohannis? Înseamnă că te reprezintă Dăncilă! Pentru că ea câștigă prin neprezentarea ta sau prin anularea votului tău!

Nu e glumă, e un adevăr”, a scris Oana Pellea, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Facebook/Oana Pellea

1 COMENTARIU

  1. Aveam o parere mai buna despre Oana Pellea…dar rar poti citi o aberatie mai mare. Daca refuz sa votez inseamna ca nu ma reprezinta niciunul dintre cei doi candidati. De fapt, nu ma reprezinta nici un politician. Toti politicienii sint niste javre. Un om onest nu intra in politica. Asadar, nu ma poate reprezenta nici Dancila (cum m-ar putea reprezenta proasta satului?). Este regretabil faptul ca o actrita buna gindeste in cel mai pur spirit bolsevic , pe principiul „cine nu este cu noi este impotriva noastra”. Refuzul de a-ti exercita dreptul la vot este o arma redutabila intr-o democratie bolnava, constituind un vot de blam la adresa intregii clase politice. Dancila nu e buna de nimic iar Iohannis m-a dezamagit. De ce ar trebui sa particip la circul electoral? Doar pentru a creste procentul de reprezentabilitate al unui candidat si implicit al partidului care il sustine? Nu, multumesc! M-am saturat de compromisuri! Voi, cei care votati, nu sinteti satui de surogate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here