În urma incediului devastator din Bucureşti asupra blocului din sectorul 5, mulţi dintre locatari au rămas fără locuinţe. Ei stau acum, fie la rude sau la prieteni, fie la căminul liceului „Dumitru Moțoc”, din capitală, până se va găsi o rezolvare. Autoritărităţile au promis că vor căuta soluţii pentru ca oamenii să nu rămână pe străzi, ba chiar au promis că îi vor ajuta şi cu bani.

Locatarii cer să vorbească direct cu Daniel Florea, primarul sectorului 5 al capitalei, pentru a intra în posesia ajutoarelor promise de autorităţi, Este vorba de suma de 3.000 lei pentru fiecare membru de familie, plus bani pentru rechizite, pentru haine și încălțăminte și, de asemenea, bani pentru chirie pe o perioadă de trei ani, din momentul în care își vor găsi un spațiu unde să locuiască.

Vă reamintim că vineri, trei etaje de la un bloc din sectorul 5 au fost mistuite de flăcări. În urma incendiului, nouă oameni au primit îngrijiri medicale, dintre care doi, inclusiv un pompier, au ajuns la spital. Focul a fost stins, însă nu se știe, deocamdată, cauza acestuia.

Blocul nu ar fi avut actele în regulă, iar oamenii plăteau rate direct la dezvoltator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here