Automobiliştii sportivi, donaţie pentru Centrul de Zi pentru Copii „Bambi” din Câmpulung

Date:

Share post:

Ieri s-a consumat ultima acțiune a Trofeului Câmpulung Muscel 2018, la automobilism, Viteză în Coastă. Chiar dacă zgomotul motoarelor nu se mai aude în Câmpulung, emoția a persistat.

Un televizor la care copiii vor putea vedea filme și desene animate, un aspirator, suporturi protejate pentru fiecare salon, bucătărie și magazin, câte un dispozitiv de încălzit apa pentru fiecare salon și un robot de bucătărie. Acestea sunt doar câteva din noile dotări de care vor beneficia copiii de la Centrul de Zi „Bambi” din Câmpulung ca urmare a donațiilor făcute de piloții și spectatorii care au fost prezenți la ediția din acest an a Trofeului Câmpulung Muscel 2018.

Președintele clubului sportiv Brothers Motor Sport, Iulian Nicolaescu, a oferit produsele Centrului de zi fiind însoțit de voluntarii care sunt elevi la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung, voluntari care și-au oferit sprijinul atât în organizarea competiției sportive, cât și în strângerea fondurilor donate de piloți și de spectatori.

„Pe lângă competiția propriu-zisă, Trofeul Câmpulung Muscel a avut mai multe acțiuni, iar una din cele mai importante a fost aceea de implicare socială. Am dorit să fim alături de copiii de la Centrul de Zi „Bambi”. Iată că motorsportul a devenit un liant între oameni și copiii cu probleme mai deosebite. Îmi doresc ca această relație să se permanentizeze. Vreau să le mulțumesc mult voluntarilor de la Colegiul „Dinicu Golescu” care s-au implicat foarte mult în organizarea Trofeului și care au dat dovadă de un profesionalism deosebit deși mulți dintre ei sunt la prima acțiune de voluntariat. Vreau să le mulțumesc și piloților și spectatorilor care au făcut donații și ne-au ajutat să facem această bucurie copiiilor de aici”, a precizat Iulian Nicolaescu, președintele Clubului Sportiv Brothers Motor Sport.

„În numele copilașilor care sunt beneficiari ai Centrului de zi vă mulțumesc pentru această acțiune, pentru bunătatea și răbdarea pe care le-ați depus pentru strângerea de fonduri. Ne-ați ajutat să achiziționăm produse care ne sunt de foarte mare ajutor în pregătirea hranei și în socializarea copiiilor din centrul nostru”, a precizat Elodia Popescu, directorul Centrului de Zi „Bambi” din Câmpulung.

„Vă mulțumesc mult vouă, îi mulțumesc și domnului Iulian Nicolaescu și tututor piloților și spectatorilor care au făcut donații”, a subliniat și Camelia Iacob de la Centru de Zi.

Cu această ocazie, elevii voluntari au și primit diplome speciale din partea lui Iulian Nicolaescu, ne informează organizatorii, printr-un comunicat de presă.

Partenerii Trofeului Câmpulung Muscel 2018: Primăria Municipiului Câmpulung, Consiliul Județean Argeș, SILDVB, Primăria Comunei Lerești, Direcția Pentru Tineret și Sport Argeș, Paeonia Distribution, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria, Nexus Auto, Materom, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security.

Partener tehnic al competiției: VOLVO!
Proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpulung pe anul 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...