„În contextul epidemiei de coronavirus din România, companiile Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice”, informează un comunicat de presă postat pe site-ul comerciantului generalist francez Auchan Roumanie.

„Astfel, o clădire aparținând Leroy Merlin, situată pe centura Capitalei – zona Mogoșoaia, va fi transformată într-un centru de primire, triere, cazare și tratare preliminară a bolnavilor infectați cu coronavirus, iar cazurile mai grave vor fi transferate către alte unități spitalicești.

Suprafața alocată, de 7.500 m2, este echipată cu toate utilitățile de bază (apă, energie, canalizare, etc.) și va fi amenajată, grație eforturilor tuturor celor care se alătură proiectului, într-o unitate pre-spitalicească”, se mai precizează în comunicarea de presă citată.

„Parteneriatul a beneficiat încă de la început de suportul companiilor Ceetrus, Oney și Decathlon, iar o serie de lucrări pregătitoare au fost realizate deja de companii de servicii precum Sinclea, Dass, Damart, Avicompact.

Compania Romcarton a anunțat, de asemenea, că intenționează să doteze spațiul cu paturi”, mai informează documentul citat.

sursa info şi foto: Auchan Roumanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here