În zorii zilei de azi, un incendiu puternic a izbucnit la imobilul unde fiinţau, cu ani în urmă,grajdurile fostului CAP din Călineşti.

Momentan, acolo sunt nişte hale de depozitare, dar şi locuinţe folosite de câteva familii, totalizând 10 persoane. Una din familii, de loc din Târgu-Mureş, locuia acolo cu chirie.

Incendiul a izbucnit într-o hală unde erau depozitate diverse utilaje, chiar lângă locuinţele menţionate, şi a fost deosebit de violent.

Pentru localizarea şi stingerea acestuia a fost nevoie de trei maşini de pompieri. În panica creată, o femeie care locuia într-una dintre cele şase camere a suferit o fractură de picior şi a fost dusă la spital de echipajul ambulanţei sosite la locul incendiului.

A ars acoperişul imobilului, pe un sfert din suprafaţă (circa 200 de metri pătraţi). Trei din cele şase camere de locuit s-au făcut scrum, celelalte trei au fost deteriorate serios.

La ora aceasta, focul a fost stins.

Cauza producerii incendiului a fost, se pare, „efectul termic al unui mijloc de încălzire nesupravegheat (posibil au luat foc materialele textile aflate lângă sobă)”, după cum a informat biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here