Atenţie la „cadourile” şi „voucherele gratuite” de la Penny Market! Sunt înşelăciuni

Date:

Share post:

În ultimele ore, în mediul virtual circulă o sumedenie de anunţuri şi de postări prin care oamenii sunt informaţi despre, chipurile, o campanie derulată de lanţul de magazine Penny Market, prin care sunt oferite pungi cu cadouri şi vouchere gratuite pentru cumpărături.

Mesajul difuzat prin intermediul reţelelor de socializare online sună cam aşa: „Pentru a sărbători Anul Nou 2023, echipa @penny market trimite 800 de pungi speciale cadou și vouchere de cumpărături gratuite tuturor celor care scriu „La mulți ani” înainte de 4 ianuarie. Noroc!”

Din câte ne-a spus un şef de magazin Penny Market, compania-mamă nu derulează astfel de campanii de recompensare a clienţilor.

De altfel, şi contul de Facebook care promovează din greu ofertele cu „pungi speciale cadou” şi „vouchere de cumpărături gratuite” pare a fi unul fals. El se numeşte „𝑃𝑒𝑛𝑦 𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡 𝑓𝑎𝑛𝑠„. Cu un singur N, nu cu doi, aşa cum e numele firmei.

Sfatul nostru este să nu daţi clic pentru „a vă înregistra”, întrucât riscaţi ca datele dumneavoastră personale să ajungă pe mâinile unor potenţiali infractori cibernetici. Sau, în cel mai bun caz, să vă fie virusat calculatorul sau telefonul.

Din păcate, nu am putut lua legătura, telefonic, cu cineva de la biroul de presă al Penny Market (Rewe) România. Am solicitat, însă, o explicaţie prin email, pe care o vom publica de îndată ce o vom primi. Deocamdată, ni s-a transmis doar că întrebarea noastră va fi transmisă „către persoanele abilitate”.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Din 2024, adio motoare diesel pe Dacia Duster

Începând cu modelele anului 2024, Dacia nu va mai...

CS Mioveni a scos un punct nesperat, la ultima fază a meciului: 1-1 acasă, cu Sepsi

CS Mioveni a jucat azi, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, un...

Avalanşa de la cabana Capra: până la prânz, salvatorii nu ajunseseră încă la turiştii blocaţi (video)

Efectivele impresionante ale forţelor de ordine, plus drumari şi...

O avalanşă puternică a lovit azi noapte cabana Capra, de pe Transfăgărăşan (galerie foto)

O avalanşă puternică a lovit în plin azi noapte...

FC Argeş, punct meritat la Sibiu, cu Hermannstadt: 1-1, gol Garita

FC Argeş a încerca azi, la Sibiu, cu câteva...