Astăzi de la ora 18, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, se va disputa ultimul meci din etapa cu numărul 13 din Liga 2 Casa Pariurilor. Alb-violeţii de la FC Argeş vor primi vizita celor de la Farul Constanţa.

Pentru antrenorul Ionuţ Badea este primul meci în faţa suporterilor piteşteni. Băieţii noştri au nevoie mai mult ca oricând şi de sprijinul publicului argeşean pentru a trece de acest adversar destul de incomod.

Tichetele de intrare la meci pot fi procurate de la magazinele Favorit, de la berăria Kell’s Craft Beer, de la Strike Mania, dar şi de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care vor fi deschise de la ora 16.

Preţurile biletelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 10 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale.

Facem precizarea că de la magazinelele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se pot cumpăra doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I.

Biletele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se pot procura doar de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”, numărul acestora fiind limitat.

Amplasamente magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.

Amplasament Berăria Kell’s Craft Beer:
Bulevardul I. C. Brătianu 27 (fostul restaurant Casa Veche, situat vis a vis de Casa de Pensii Argeş)

Amplasament Strike Mania Piteşti:
Calea Bucuresti nr.36, Complex Vivo! Mall

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:
Azi între orele 16 şi18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here