După discuţiile aprinse din Camera Deputaţilor din această dimineaţă, Liviu Dragnea nu s-a lăsat mult aşteptat de jurnalişti pentru a-şi  exprima opinia faţă de cele întâmplate azi la şedinţă.

Agitaţie mare în această dimineaţă la Camera Deputaţilor. Liviu Dragnea şi Florin Iordache, propuşi pentru revocarea din funcţie

„Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi am văzut o încercare eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului. Vor să ia cu japca şi Parlamentul şi vor să ia şi România. Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca casele din Sibiu, aşa vrea să ia şi instituţiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi unii dintre foşti membri ai PSD se tot lăudat că au sprijinul lui Iohannis şi că îi protejează şi încurajează să preia cât mai mulţi oameni de la conducerea Camerei Deputaţilor”, a declarat Liviu Dragnea.

Totuşi, se pare că, prin plecarea mai multor deputaţi ai PSD la partidul condus de fostul premier Victor Ponta, se pare că majoritatea PSD la Camera Deputaţilor nu mai e funcţională.

Sursa: Mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here