Asociaţia „Public Attitude” din Băiculeşti, spaima Primăriei Capitalei

Date:

Share post:

Am relatat, în mai multe rânduri, despre lupta neobosită a dnei Simona Niculescu, din Băiculeşti, judeţul Argeş, cu abuzurile şi indolenţa administraţiei publice din comună.

Mai nou, însă, o dată cu înfiinţarea asociaţiei „Public Attitude” (a cărei fondatoare dna Niculescu este), lupta cu abuzurile administraţiilor publice locale s-a extins la nivel naţional, dat fiind faptul că printre membrii asociaţiei se află şi persoane, fizice şi juridice, din afara Argeşului.

Ultima ispravă în acest sens a asociaţiei înfiinţate de dna Niculescu este eliminarea unei construcţii ilegale, operate asupra unui bloc din centrul Capitalei (strada Ştirbei Vodă nr. 68, mai precis).

La parterului blocului respectiv (cu şapte etaje) fiinţează un local, ai cărui patroni s-au apucat să extindă suprafaţa acestuia, uzând de o autorizaţie de construcţie emisă cu încălcarea flagrantă a unor dispoziţii legale.

Urmarea a fost că distribuitorul de gaze a trebuit să sisteze alimentarea cu gaze a centralei termice a imobilului, lăsându-i pe oameni, în plin sezon rece, fără gaze şi fără căldură în apartamente.

Asociaţia de proprietari a blocului respectiv (care e membră a asociaţiei „Public Attitude” din Băiculeşti) s-a adresat Justiţiei.

Instanţa de judecată a suspendat autorizaţia cu pricina, după ce Inspectoratul de Stat pentru Controlul Calităţii în Construcţii a constatat nelegalitatea eliberării ei.

Zilele acestea urmează ca Prefectura Capitalei să anuleze autorizaţia , astfel că locatarii blocului din Ştirbei Vodă-68 vor avea din nou gaze şi căldură în apartamente.

sursa foto: Asociaţia de Proprietari Ştirbei Vodă nr. 68, Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...