La jumătatea lunii trecute, când pandemia de coronavirus era abia la început şi nimeni nu bănuia amploarea pe care aceasta o va atinge şi la noi în ţară, am relatat despre gestul unui grup de piteşteni inimoşi, care s-au oferit să ducă la uşa celor neputincioşi cumpărăturile de care aceştia aveau nevoie.

La iniţiativa dlui Traian Paparete, asociaţia civică #ActivAG Piteşti, împreună cu alte câteva ONG-uri, îi ajută şi azi pe cei aflaţi dificultate. Nu doar prin efectuarea de cumpărături şi livrarea lor la uşile celor ce nu se pot deplasa, ci şi prin donaţii.

Ieri, pe raza comunei Băiculești au fost distribuite o parte din cele 50 pachete primite ieri ca donație din partea Residence Pitești și asociației „Bucuria”, prin Crucea Roșie.

„Am pornit mai greu și puțin stângaci. La 9,30 am fost la Primărie, unde am întocmit rapid o primă listă, iar pe la 10,30 am pornit la drum cu doamna de la asistența socială, Ema Popescu.

Stângăcia de dimineață a fost rapid înlocuită de competența doamnei Popescu. Astăzi am reușit sa distribuim 13 pachete; distanțele sunt lungi și, cum mă așteptam, defavorizații sociali locuiesc în general la periferiile satelor.

Mâine vom pleca mai devreme”, a scris pe o reţea de socializare dl Dănuţ Constantin Stana, voluntar al asociaţiei conduse de dl Traian Paparete.

sursa foto: Facebook/#ActivAG Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here