Asfaltarea drumului judeţean Băiculeşti-Curtea de Argeş: prea-n bătaie de joc, prea ca la ţară

Date:

Share post:

Consiliul Judeţean Argeş a anunţat, zilele trecute, printr-un comunicat de presă triumfalist, că s-a asfaltat drumul judeţean Băiculești-Curtea de Argeș, drum care leagă Băiculești de oraş, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana.

„Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean”, informează comunicatul de presă respectiv.

La două zile distanţă, dna Simona Niculescu, fondatoarea asociaţiei „Public Attitude”, cu sediul chiar într-unul dintre satele traversate de drumul recent asfaltat (Valea Brazilor), a mers cu maşina pe acolo, pentru a vedea minunea.

Pentru cine nu ştie, menţionăm că dna Niculescu a obligat, în Justiţie, edilii comunei (primar e dl Niculaie Dragnea, de la PSD, în funcţie deja de opt ani), să asfalteze un drum din satul Valea Brazilor. Se întâmpla în anul 2014.

Primăria şi Consiliul Local din Băiculeşti nu s-au conformat nici acum sentinţei, definitive şi irevocabile, a Justiţiei.

Ce-a asfaltat, recent, Consiliul Judeţean, însă, a fost mai mult de ochii lumii, e de părere Simona Niculescu, pentru că drumul cu pricina ar fi fost asfaltat mai mult de dragul de a se mai bifa o realizare.

Porţiune neasfaltată a drumului recent „asfaltat”. N-o mai fi ajuns bitumul

„În total dispreț al normelor legale în vigoare, nu există trotuare pietonale, nici șanțuri betonate pentru preluarea apelor meteorice, nici podețuri.

Drumul nu este marcat, nu are un singur panou de semnalizare. Mai mult de atât, nu este în totalitate asfaltat… O lucrare de mântuială, „ca la țară”, menită să ia ochii oamenilor neinformați”, a constatat Simona Niculescu.

Pentru cine are dubii, poate viziona filmarea, disponibilă accesând link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/file/d/1BBt-PH6PYvnebL1TUnlXNF0479-rvSYj/view?fbclid=IwAR2bDkG0IMK-lkjfHOTJ_wEtgLW9QR2E5SllDdhUunxiJnzR3–cVAnlr1I

sursa foto: Consiliul Judeţean Argeş, captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...