Consiliul Judeţean Argeş a anunţat, zilele trecute, printr-un comunicat de presă triumfalist, că s-a asfaltat drumul judeţean Băiculești-Curtea de Argeș, drum care leagă Băiculești de oraş, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana.

„Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean”, informează comunicatul de presă respectiv.

La două zile distanţă, dna Simona Niculescu, fondatoarea asociaţiei „Public Attitude”, cu sediul chiar într-unul dintre satele traversate de drumul recent asfaltat (Valea Brazilor), a mers cu maşina pe acolo, pentru a vedea minunea.

Pentru cine nu ştie, menţionăm că dna Niculescu a obligat, în Justiţie, edilii comunei (primar e dl Niculaie Dragnea, de la PSD, în funcţie deja de opt ani), să asfalteze un drum din satul Valea Brazilor. Se întâmpla în anul 2014.

Primăria şi Consiliul Local din Băiculeşti nu s-au conformat nici acum sentinţei, definitive şi irevocabile, a Justiţiei.

Ce-a asfaltat, recent, Consiliul Judeţean, însă, a fost mai mult de ochii lumii, e de părere Simona Niculescu, pentru că drumul cu pricina ar fi fost asfaltat mai mult de dragul de a se mai bifa o realizare.

Porţiune neasfaltată a drumului recent „asfaltat”. N-o mai fi ajuns bitumul

„În total dispreț al normelor legale în vigoare, nu există trotuare pietonale, nici șanțuri betonate pentru preluarea apelor meteorice, nici podețuri.

Drumul nu este marcat, nu are un singur panou de semnalizare. Mai mult de atât, nu este în totalitate asfaltat… O lucrare de mântuială, „ca la țară”, menită să ia ochii oamenilor neinformați”, a constatat Simona Niculescu.

Pentru cine are dubii, poate viziona filmarea, disponibilă accesând link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/file/d/1BBt-PH6PYvnebL1TUnlXNF0479-rvSYj/view?fbclid=IwAR2bDkG0IMK-lkjfHOTJ_wEtgLW9QR2E5SllDdhUunxiJnzR3–cVAnlr1I

sursa foto: Consiliul Judeţean Argeş, captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here