Ieri, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Ştefăneşti a pus pe jar Poliţia din Argeş şi Dâmboviţa, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.

Urmărirea a început în Piteşti, când un echipaj de poliţie care bănuia că bărbatul aflat la volan nu poseda permis de conducere i-a făcut semn să oprească pentru verificări. Deoarece individul nu s-a conformat, oamenii legii au plecat în urmărirea lui.

Cu toate că s-a mai încercat oprirea fugarului pe autostrada Bucureşti-Piteşti, acesta din urmă a continuat fuga nebună lovind uşor două maşini. S-au folosit şi focurile de armă pentru a-l face pe bărbat să se predea, însă fără niciun rezultat.

Cursa demnă de filmele americane a încetat însă în comuna Brateşti din judeţul Dâmboviţa, acolo unde individul a provocat un accident rutier.

Tânărul şi cei doi pasageri aflaţi în maşină au încercat din nou să fugă, pe un câmp din apropiere, însă norocul nu a mai fost de partea lor şi au fost prinşi de mascaţii care i-au condus la audieri.

Ca rezultat al urmăririi, o persoană implicată în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări se pare că bărbatul fugar are mai multe dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis. Pe lângă aceste fapte, atât el cât şi amicul său sunt suspectaţi că ar fi spart mai multe case din Argeş.

De altfel, poliţiştii au mai descoperit asupra suspecţilor sume importante de bani, 1700 de euro, 200 de franci elveţieni, 100 de dolari, dar şi câteva sute de lei.

După isprava de aseară, argeşeanul s-a ales cu mai multe dosare penale pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

De asemenea, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa foto: ştirile ProTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here