„Ansamblul folcloric „Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni, împreună cu naistul Gabriel Crivăț, sub îndrumarea maestrului coregraf Cătălin Oancea, au readus tradițiile autentice românești în Beijing, chiar în prima zi a Anului Nou chinezesc”, a anunţat primarul urbei, dl Ion Georgescu.

Spectacolul tinerilor artiști argeșeni face parte din seria de evenimente realizate în parcul Chaoyang de către administrația Beijingului cu ocazia Festivalului Internațional al Primăverii, un eveniment devenit deja tradiție în capitala Chinei.

Ieri, la ceremonia de deschidere a evenimentului, delegația din Mioveni a avut onoarea să primească vizita ambasadorul României în China, dl Basil Constantinescu.

Acesta „a lansat invitația artiştilor argeşeni pentru a susține, în zilele următoare, un spectacol la Ambasada României din Beijing în cadrul seriei de manifestări “Tradiții ale României Europene”, lansată de Ambasada României în China pentru a marca Președinția României la Consiliul Uniunii Europene”, mai zice dl Georgescu.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here