În cadrul conferinţei de presă de azi, de la sediul Consiliului Judeţean Argeş, preşedintele instituţiei, dl Dan Manu, a făcut un anunţ-surpriză.

Domnia sa a prezentat-o pe noua directoare artistică a Centrului Cultural Judeţean Argeş, în persoana cunoscutei artiste Monica Anghel.

Cântăreaţă, actriţă şi om de radio, dna Monica Anghel are în palmares câştigarea Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur” de la Braşov, în urmă cu 12 ani, dar şi două participări la concursul Eurovision, în anii 1996 (împreună cu formaţia Sincron) şi 2002, alături de un artist argeşean, musceleanul Marcel Pavel.

Monica Anghel s-a născut la Bucureşti, acum 47 de ani, şi a mai activat şi în grupul umoristic „Divertis”.

„Ca director artistic îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate și tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat dna Monica Anghel, la conferința de presă menţionată.

De asemenea, tot de la începutul acestui an, în cadrul Centrului Cultural Județean Argeș, funcționează o nouă secție, cea de Divertisment.

Aceasta a fost înființată ca urmare a unei hotărâri adoptate în ședința Consiliului Județean din luna decembrie 2018, prin care a fost reactualizată organigrama Centrului Cultural Județean, şi va fi condusă şi îndrumată îndeaproape de însăşi Monica Anghel.

sursa foto: Consiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here