ArgeşulOnline.ro a câştigat procesul cu primarul Piteştiului, Cristian Gentea, şi city managerul Lucreţiu Tudor

Date:

Share post:

Domnii Cristian Gentea şi Lucreţiu Tudor, sprijiniţi de martorii Cristina Munteanu şi Dumitru Tudosoiu, ne ceruseră fiecare câte 50.000 de lei, ca să le „reperăm” onoarea. Judecătoria Piteşti ne-a dat câştig de cauză.

Totul a plecat, în toamna anului trecut, de la un articol publicat de săptămânalul Impuls de Argeş, semnat de directorul Adi Ilinca. Acolo era reprodus conţinutul unei plângeri adresate DNA Piteşti de „un grup de membri PSD”, în care erau semnalate o serie de fapte de o gravitate deosebită.

Reproducem aici doar un scurt fragment din documentul respectiv: „Domnul Cristian Gentea, în calitate de preşedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Piteşti, pentru foloase materiale a acordat mai multor oameni de afaceri autorizaţii de construcţii a unor blocuri.

Sumele cerute de către acesta ajungeau la 100.000 de euro, pentru un bloc, modalitatea propusă de către domnul Cristian Gentea, oamenilor de afaceri sunt următoarele: apartamente în bloc pe numele unor rude, plata cash, contracte de consultanţă fiscală între firmele oamenilor de afaceri sau a firmei deţinute de soţia sa”.

Am cerut permisiunea proprietarului Impuls de Argeş să publicăm şi noi articolul respectiv, am primit-o şi l-am publicat.

Am cerut un punct de vedere, nu ni s-a răspuns

Nu înainte, însă, de a cere, în scris, punctele de vedere ale dlor Cristian Gentea şi Lucreţiu Tudor. Dumnealor, însă, foarte bine consiliaţi, nu au răspuns solicitării noastre.

Saparmurat Niazov, sursă de inspiraţie pentru politicieni PSD de Piteşti

Au preferat să ne dea în judecată, să ne ceară câte 50.000 de lei, daune morale, şi să ne oblige să ştergem articolul de pe site.

Judecătoria Piteşti le-a respins, zilele trecute, cererea. Sentinţa nu e definitivă; mai există o cale de atac, la Tribunalul Argeş. Până când Justiţia nu decide definitiv altceva, articolul în cauză rămâne la locul lui, aici.

În imaginea de sus, primarul Cristian Gentea (la vremea aceea, candidat la Primărie), încadrat de Lucreţiu Tudor şi Dumitru Tudosoiu, într-o poză electorală inspirată, pare-se, dintr-o statuie de aur a fostului dictator turkmen Saparmurat Niazov.

ACTUALIZARE – Domnii Cristian Gentea şi Lucreţiu Tudor nu şi-au exercitat dreptul de a face apel. Prin urmare, sentinţa a rămas definitivă.

sursa foto: Facebook/PSD Piteşti, TDH Turkmenistan

Notă – Mulţumim cabinetului de avocatură Daniel Sălcudean din Târgu-Mureş, care ne-a reprezentat cu succes în acest proces dificil cu Puterea locală din Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Kevin Doukouré, mijlocaș ivorian campion cu Farul, legitimat de FC Argeș

Kevin Doukouré, un mijlocaș central campion cu Farul Constanța,...