De-a lungul anilor, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Andrei” din localitatea Valea Iaşului, de lângă Curtea de Argeş, şi-a creat renumele unei unităţi spitaliceşti de calitate, în care pacienţii sunt trataţi cu multă grijă şi pricepere.

Poate tocmai de aceea autorităţile judeţene au inclus acest spital pe lista celor care să trateze bolnavi infectaţi cu coronavirus (Covid-19), la noi în judeţ.

Iar reacţiile pacienţilor sunt la fel de elogioase ca şi în anii precedenţi.

Reproducem mai jos rândurile scrise de o pacientă, dna Eugenia Bratu, care se află chiar acum internată la Valea Iaşului, după ce a fost depistată infectată cu coronavirus.

„Sunt cazată” la un spital de Covid în Argeş, la Valea Iaşului. Cu mâna pe inimă vă spun că am umblat prin multe spitale, şi pentru soţ şi pentru mine, dar aici zici că eşti la hotel de 5 stele. Amabilitate, interes pentru pacient începând de la poartă până la manager, medicaţie bună, mâncare super bună și destulă.

Mulţumiri dnei dr. Dumitru, care se ocupă de mine, mulţumesc tuturor acestor oameni minunaţi care se coc la propriu în aceste uniforme pentru a face faţă cu brio acestei pandemii.

Dumnezeu să-i ocrotească pe ei şi pe noi. În sufletul meu, personalul medical (de la Spitalul din Valea Iaşului n.r.) este pe locul 2 după Creator!”.

În faţa unor astfel de rânduri, nu prea mai e de comentat nimic. Poate doar regretul că sunt multe, prea multe spitale în judeţ şi în ţară cărora această descriere nu li se potriveşte defel, deşi ar trebui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here