Maria Luana Grigoriu, una dintre cele mai valoroase halterofile din ţară şi de pe continent, dar în acelaşi timp şi una dintre cele mai drăguţe practicante ale acestui sport, a fost depistată ca fiind dopată, a anunţat aseară presa sportivă.

Potrivit unei depeşe a agenţiei de presă Agerpres, în organismul Mariei Luana Grigoriu ar fi fost depistaţi metaboliţi de stanozolol, un steroid derivat sintetic al testosteronului, care figurează de ani buni pe lista substanelor interzise.

Stanozololul ajută la creşterea masei musculare.

Maria Luana Grigoriu are 20 de ani, e legitimată la clubul Rapid Bucureşti, dar e de loc din comuna Leordeni, judeţul Argeş.

La un singur antrenament, Maria Luana Grigoriu ne spunea că ridică în ur de 10 tone

Este multiplă campioană naţională la categoriile mai mici de vârstă şi a câştigat cam tot ce se putea câştiga pe plan intern.

În plus, e dublă medaliată, cu bronz, respectiv cu argint, la Campionatele Europene pentru Juniori şi Tineret de anul trecut.

Tânăra halterofiă tocmai ne declara, în primăvara aceasta, că se pregăteşte pentru primul său aur continental şi, de asemenea, ca să obţină primele ei medalii internaţionale ca senioară.

surse foto: Facebook, arhivă personală Maria Luana Grigoriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here