Arbitrul care a „furat-o” pe CS Mioveni la Arad, un poliţist angajat la CS Dinamo

Date:

Share post:

După remiza din etapa precedentă, de la Arad (scor 1-1), antrenorul echipei de fotbal CS Mioveni, dl Marius Stoica, s-a declarat supărat şi pe ratările jucătorilor săi, dar şi pe maniera de arbitraj.

De notat că echipa din Mioveni a ratat de cel puţin 6-7 ori în situaţii de unu la unu cu portarul celor de la UTA, dar ar fi trebuit (e opinia multora) să beneficieze şi de un penalty, la un fault al portarului Iacob asupra atacantului argeşean Valentin Balint.

„Suntem vânaţi de arbitri şi nu o spun doar de dragul de a spune. Am avut trei partide în care s-au dat penalty-uri împotriva noastră, chiar acasă, în minutele de prelungire. La Buzău s-a dat tot aşa… poate deranjăm prin jocul nostru. Nu vreau eu să fac analiză, dar arbitrul nu a cântărit cu egală măsură fazele de joc”, a declarat antrenorul Marius Stoica, citat de presa sportivă.

Arbitrul meciului de la Arad a fost un bucureştean, Horia Gabriel Mladinovici. Acesta e de meserie agent principal de Poliţie, e şi kinetoterapeut şi e angajat al Clubului Sportiv Dinamo.

Arbitrul Mladinovici are un „cazier” sportiv destul de bogat, maniera sa de arbitraj fiind adesea criticată de presa sportivă.

Printre meciurile făcute praf de dl Mladinovici se numără un meci de Cupă dintre Dinamo şi Dinamo II, în care a fost acuzat că a „tras” cu echipa mare a câinilor, dar şi un joc, tot de Cupă, dintre Universitatea Cluj-Napoca şi Astra (scor 3-4), în care i-ar fi ajutat pe oaspeţi să revină de la 0-3.

sursa foto: Facebook, CS Mioveni, UTA

Vizite8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...