După remiza din etapa precedentă, de la Arad (scor 1-1), antrenorul echipei de fotbal CS Mioveni, dl Marius Stoica, s-a declarat supărat şi pe ratările jucătorilor săi, dar şi pe maniera de arbitraj.

De notat că echipa din Mioveni a ratat de cel puţin 6-7 ori în situaţii de unu la unu cu portarul celor de la UTA, dar ar fi trebuit (e opinia multora) să beneficieze şi de un penalty, la un fault al portarului Iacob asupra atacantului argeşean Valentin Balint.

„Suntem vânaţi de arbitri şi nu o spun doar de dragul de a spune. Am avut trei partide în care s-au dat penalty-uri împotriva noastră, chiar acasă, în minutele de prelungire. La Buzău s-a dat tot aşa… poate deranjăm prin jocul nostru. Nu vreau eu să fac analiză, dar arbitrul nu a cântărit cu egală măsură fazele de joc”, a declarat antrenorul Marius Stoica, citat de presa sportivă.

Arbitrul meciului de la Arad a fost un bucureştean, Horia Gabriel Mladinovici. Acesta e de meserie agent principal de Poliţie, e şi kinetoterapeut şi e angajat al Clubului Sportiv Dinamo.

Arbitrul Mladinovici are un „cazier” sportiv destul de bogat, maniera sa de arbitraj fiind adesea criticată de presa sportivă.

Printre meciurile făcute praf de dl Mladinovici se numără un meci de Cupă dintre Dinamo şi Dinamo II, în care a fost acuzat că a „tras” cu echipa mare a câinilor, dar şi un joc, tot de Cupă, dintre Universitatea Cluj-Napoca şi Astra (scor 3-4), în care i-ar fi ajutat pe oaspeţi să revină de la 0-3.

sursa foto: Facebook, CS Mioveni, UTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here