„Peste 50 de polițiști cu 39 de autospeciale au acționat în data de 30 martie, alături de jandarmii argeșeni, pentru asigurarea respectării ordinii și liniștii publice, prevenirii producerii de pagube materiale și protejării participanților, la manifestațiile publice desfășurate pe raza municipiului Pitești și a municipiului Curtea de Argeș”, a informat biroul de presă al Poliţiei.

„Cu ocazia manifestațiilor, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, rănirea participanților sau distrugerea de proprietăți.

Însă, în urma verificărilor efectuate de polițiști, 94 de persoane au fost identificate că, în timpul protestului, nu au respectat normele de protecție individuală (nu au purtat mască de protecţie – n.r.)…

… Persoanele identificate au fost sancționate contravențional… cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani, din Țițești și unul de 20 de ani din Moșoaia, care, în timpul manifestațiilor de protest, au oprit nejustificat autoturismele, blocând astfel circulația pe str. Armand Călinescu din municipiul Pitești.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Recomandăm în continuare adoptarea unui comportament responsabil și precaut, păstrarea distanţării fizice, purtarea măştii şi limitarea expunerii în spaţii aglomerate, respectarea limitării deplasărilor în intervalul 22-5 şi informarea din surse oficiale”, a mai transmis Poliţia Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here