„Eşti suporter al echipei FC Argeş şi vrei să ajuţi echipa favorită? Acum ai ocazia să îţi arăţi ataşamentul şi devotamentul faţă de culorile pe care le iubeşti!.

Cum o poţi face?

Redirecţionând 3,5% din impozitul pe venit către clubul pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie. Cea mai mare parte a banilor vor fi direcţionaţi către Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi pentru dezvoltarea fotbalului juvenil”.

Frazele de mai sus au fost preluate de pe siteul oficial al clubului FC Argeş. Ele reprezintă un apel făcut de conducerea clubului, către suporterii alb-violeţi de pe întreg cuprinsul ţării.

Nu pierdeţi nimic direcţionând aceşti bani către FC Argeş, banii oricum se vor duce la bugetul de stat. Aveţi, însă, posibilitatea să contribuiţi la creşterea jucătorilor de mâine al Argeşului.

„Ne dorim ca în câţiva ani să înfiinţăm la Piteşti o Academie de Fotbal care să rivalizeze cu cele mai bune din ţară.

Vrem ca viitorii fotbalişti să beneficieze de cele mai bune condiţii de pregătire, cazare, masă şi şcoală. FC Argeş a fost una dintre cele mai importante pepiniere din fotbalul românesc şi vrem să readucem Piteştiul acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc”, se mai scrie pe pagina oficială a clubului.

Care este termenul limită şi procedura pentru a direcţiona cei 3,5% din impozitul pe venit?

Toate detaliile le găsiţi accesând următorul link:  https://fcarges-pitesti.ro/sustine-echipa-ta-de-suflet/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here