Apel al primarului din Mioveni: se caută sânge grupa B3, pentru o femeie suferindă

Date:

Share post:

Ieri la prânz, primarul din Mioveni, dl Ion Georgescu, a lansat un apel public pentru întrajutorarea unei femei din localitate, grav bolnave, care necesită urgent sânge grupa B3, RH negativ.

Redăm mai jos apelul dlui Georgescu, cu rugămintea ca aceia dintre dumneavoastră care o puteţi ajuta pe femeia respectivă, să o faceţi.

„Fac un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunt din Mioveni, din județ sau din alte localități. Tocmai am aflat că familia unuia dintre colegii noștri din cadrul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni trece printr-o situație extrem de dificilă din cauza lipsei acută de sânge, motiv pentru care operația de transplant de ficat, programată încă din luna decembrie, a fost amânată de mai multe ori. Cum pacientul nu se pot baza doar pe donațiile rudelor sau prietenilor, lipsa transfuziilor poate face ca o viață să se piardă pentru că nu se poate interveni la timp. 
Din acest motiv, rog orice persoană disponibilă să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguina Pitești, sau din orice altă localitate, și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA, internată la Spitalul Fundeni. Se caută grupa de sânge B3, RH negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană.

Informații puteți obține și la numărul de telefon 0348 455 444″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular