Anul acesta încep lucrările la reţeaua de gaze la Clucereasa

Date:

Share post:

„Vești bune pentru locuitorii din Clucereasa: proiectul privind alimentarea cu gaze pentru cele peste 200 de gospodării a intrat în linie dreaptă”, a anunţat primarul din Mioveni, Ion Georgescu.

„Compania de distribuție de gaze naturale ENGIE a desemnat firma care va realiza lucrările pentru proiectarea și execuția rețelei de distribuție gaze naturale în cartierul Clucereasa (străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor și Filipeștilor), pe o lungime totală de 6,285 km.

Săptămâna viitoare, firma desemnată câștigătoare urmează să depună documentatia în vederea obținerii certificatului de urbanism, urmând ca lunile următoare să fie emise de la autoritățile naționale competente, avizele și autorizațiile necesare…. se previzionează ca cel mai devreme la 1 decembrie 2020, rețeaua să fie funcțională”, a mai precizat dl Georgescu.

Proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale a întregii zone Clucereasa… e în valoare de aproape 2,6 milioane de lei (exclusiv TVA), din care Primăria Mioveni va achita circa 2,5 milioane de lei, iar ENGIE România puţin sub 100 de mii de lei.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular