Antreprenori români, în excursie în Uzbekistan, să vadă TGV-urile din Asia

Date:

Share post:

Cei de la portalul Afaceri.ro organizează un aşa-numit „bootcamp” (un fel de excursie, pe româneşte) pentru antreprenori în Uzbekistan la finalul lunii august 2019.

Se anunță a fi o experiență unică pe Drumul Mătăsii pentru lideri, antreprenori vizionari, antreprenori entuziaști, manageri români și călători curioși.

Astfel, în perioada 27 August – 4 Septembrie vor fi organizate o serie de cursuri, ateliere și vizite de studiu unice în Taşkent, Samarkand, Hiva și Buhara. 

Programul cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gândire laterală, cursuri de etică și cultura afacerilor în Asia Centrală.

Vor fi organizate vizite de studiu și întâlniri relevante pentru interesele de afaceri ale participanților. Cursurile și evenimentele vor fi organizate inovativ în cadre spectaculoase oferite de istoria și geografia Uzbekistanului.

În regia deplasării va fi utilizată logistica locală, în care vor fi incluse impresionantul tren rapid din Uzbekistan, avioane și mașini de teren (jeep safari în deșert).

Aici puteşi citi mai multe despre cât de avansat e Uzbekistanul, în comparaţie cu România, la capitolul infrastructură feroviară

Se vor vizita locuri unice, cum ar fi mormântul lui Timur Lenk, fondatorul imperiului Timurid, iar programul va curprinde și experiențe ale culturii autentice din Asia Centrală printr-un program social inedit. Programul se adresează întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, dar cu precădere din industria alimentară, educație, agricultură, textile, ICT și turism.

„La finalul acestui bootcamp, ne putem declara încântați de progresul profesional al participanților în a fi mai pregătiți pentru afaceri antreprenoriale, inspirați în decizii, cu mai multe cunoștințe relevate despre economia și oportunitățile Uzbekistanului și ale Asiei Centrale în general, dar și mulțumiți că am avut ocazia să le oferim o experiență unică în dezvoltarea individuală, pe toate planurile.” a declarat Marius Alexa, coordonatorul proiectului.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea, să scoată din zona de confort tradițională întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială – https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-uzbekistan-2019/ – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe ale produselor românești și nu în ultimul rând, de a lega contacte ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile.

În imaginea de sus, un tren de mare viteză uzbek, denumit Afrosiyob, pozat în gara din oraşul Buhara.

Informaţiile ne-au fost furnizate de organizatori

sursa foto: Komil Travel

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Ofiţer de Poliţie, ginere al primarului din Vultureşti, Liviu Poşircă, reţinut de DNA

# În ultima perioadă DNA-ul a început să tureze...

Vile istorice din Câmpulung care spun povești de viață impresionante

În Câmpulung Muscel arhitectura este uimitoare, este superbă și...

Toţi trei puştii aduşi de la Gaz Metan Mediaş au semnat azi contracte cu FC Argeş

Clubul FC Argeș a oficializat transferurile jucătorilor Horațiu Răzvan...

Teatrul zilelor noastre: ”Bătrână, da’ bună” oricând!

 ”Proaspătă și azi la vreo optzeci și.” Cu lipici...

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...