Antrenorului Emil Săndoi i s-au părut cam acri strugurii Cupei României

Date:

Share post:

 

Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, dl Emil Săndoi, a prefaţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, meciul din etapa următoare, a 7-a, a ligii a 2-a, care va opune alb-violeţilor o formaţie ce nu mai are nevoie de prezentare: Universitatea Cluj-Napoca.

Cu acest prilej, dl Săndoi a vorbit şi despre eşecullamentabil din Cupa României, 0-2 în faţa echipei de liga a 4-a CSM Slatina.

Nu era un obiectiv prioritar Cupa României

„Referitor la meciul din Cupa României, ne pare rău că nu am mers mai departe, dar asta nu era un obiectiv prioritar pentru noi. Nu ştiu dacă are FC Argeş forţa în momentul de faţă să câştige o Cupă a României sau să joace o finală, având în vedere şi problemele de lot pe care le avem. Să ţinem cont că am venit şi după un meci la Timişoara, cu o deplasare destul de lungă la care am stat două zile prin autocar cu o zi înainte şi imediat după joc.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe

Suntem conştienţi cu toţi că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din acest sezon al ligii a II-a, care are în compenenţă jucători internaţionali (poate foşti internaţionali – n.n.), cunoscuţi şi cu experienţă deosebită.

Sigur, va fi una dintre echipele care la finalul campionatului se va clasa pe locurile fruntaşe. Asta nu înseamnă că noi nu putem să fim un adversar pe măsura pentru orice echipă din Liga 2.

Universitatea Cluj-Napoca, adversarul de luni al Argeşului
Universitatea Cluj-Napoca, adversarul de luni al Argeşului

Până în momentul de faţă suntem una dintre puţinele echipe neînvinse în cele şase etape şi putem spune că nu am  avut un program foarte uşor.

La ora jocului vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere. Avem şi probleme de lot, să vedem. Stan a fost accidentat a intrat foarte puţin, Năstăsie care ne-a lipsit. Sunt doi jucători care într-un timp scurt trebuie să reintre în ritmul de joc. Este îmbucurător că se antrenează cot la cot cu jucătorii şi fac toate eforturile să revină la forma de dinaintea accidentărilor.

O sa fie un meci echilibrat, am are încredere în băieţii noştri şi vrem să facem o figură frumoasă  în acest sezon de Liga 2.

Trebuie să ne păstrăm şi realismul, dar în afară de asta ne trebuie atitudine la fiecare meci, să ne dorim victoria, să respectăm sarcinile de joc, să fim dispuşi la efort, să avem agresivitate şi determinare (adică ambiţie, pe româneşte – n.n.). Dacă vom avea aceste lucruri cred că vom face o partidă bună cu Clujul şi la final îmi doresc ca noi să câştigăm”.

Jocul FC Argeş-Universitatea Cluj-Napoca va avea loc luni, de la ora 18, pe arena „Nicolae Dobrin” din Trivale.

surse foto: Obiectiv Cluj, Gazeta de Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...