În conferinţa de presă de azi, care a prefaţat meciul dintre FC Argeş şi CS Mioveni (un derby al judeţului Argeş, de data aceasta cu implicare directă în lupta pentru promovare), antrenorul celor de la FC Argeş, Ionuţ Badea, a avut un discurs şi temperat, precaut, dar şi cu note de optimism.

Tehnicianului Badea îi e foarte clar că echipa sa poate să câştige jocul, dar la fel de bine poate să-l şi piardă sau să îl încheie la egalitate.

„Avem o strategie, o gândire asupra la ce se va întâmpla duminică. Nu este un meci oarece pentru noi, va fi un meci cu o încărcătură mentală, profesională dar şi emoţională.

Un meci foarte important în ideea că orice rezultat care ne va aduce trei puncte pentru noi ne plasează într-o zonă foarte bună în clasament şi de a gândi mai departe obiectivul pe care îl avem.

Orice rezultat negativ ne va zdruncina moralul pentru următorul meci.

Avem în minte doar victoria şi câştigarea celor trei puncte, iar strategia şi ce vom face în această partidă…vom pregăti aceste lucruri bine în această săptămână.

Echipa din Mioveni a arătat destul de bine în prima etapă, a arătat multe situaţii ofensive de joc, schimbare mare faţă de campionatul din anul trecut, în care aştepta mult adversarul.

Orice echipă are fluctuaţii de formă şi de moment pe parcursul unui joc. Mioveniul a arătat o forţă ofensivă destul de mare în primul meci şi chiar dacă au pierdut meciul, au avut ocazii destul de multe.

Mioveniul are jucători care oricând pot schimba soarta unui joc”, a declarat Ionuţ Badea.

Dumnealui a făcut şi apel la al 12-lea jucător al lui FC Argeş, publicul.

„Aştept să vină multă lume în tribune. Este zi de duminică, iubitorii fotbalului argeşean aşteaptă să vadă echipa exprimându-se pe teren propriu în faţa lor şi mă aştept să fie un imbold în plus pentru jucători, pentru a face un rezultat bun şi pentru a-i mulţumi pe spectatori, dar şi pe cei din conducere care aşteaptă de la noi prima victorie în anul acesta.

Îi aştept în număr foarte mare la stadion, fiind primul meci acasă din acest an şi fac un apel către suporteri: vrem să îi avem la stadion. Fiind 1 martie, pe această cale, le urez la mulţi ani doamnelor şi domnişoarele şi le aşteptăm la această partidă, sperăm să îî bucurăm şi să le bucurăm cu un rezultat bun.

Nu pot conta pe toţi jucătorii, avem jucători care îi vor înlocui pe cei care lipsesc la fel de bine. Prepeliţă care încă nu şi-a revenit după accidentare, Popescu, Năstăsie la fel; restul lotului este valid.

Tot ce se întâmplă cu aceste rezultate de egalitate ale adversarilor pentru noi este un bonus, important este ce facem noi, să câştigăm punctele care le dorim”, a încheiat antrenorul Ionuţ Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here