„Suntem într-o fază de început, am trecut de la readaptarea de efort la capacitatea de aerobă chiar uşor către potenţă. Suntem într-un parcurs bine gândit legat de efortul fizic, preferăm să facem şi antrenamente de genu acesta, unde eliminăm şocurile din organism şi articulaţiile. Apa este un mediu foarte bun pentru a lucra aerob fară a avea aceste şocuri care în mod normal în toată perioada acestei pregături sunt destul de numeroase.

Temperatura de afară nu ne permite să avem două antrenamente pe zi, aşa că primele 2-3 săptămâni tot ce înseamnă capacitate aerobă o facem în apă, fiind un mediu foarte bun de refacere şi de a lucra organismul.

Preparator fizic de la Universitatea Craiova, era Mangia

Avem un preparator fizic care a lucrat în ultima perioadă la Universitatea Craiova în perioada lui Mangia. Este absolvent la facultatea din Piteşti, doctor în teoria sportului. A lucrat şi 15 ani în Italia, la Fiorentina, la sector juvenil.


Ionuţ Badea, antrenorul lui FC Argeş

Aşteptăm şi întăriri

Sunt nerăbdător, avem câteva piste de la care avem confirmări, chiar zilele aceastea şi sper să se concretizeze. În funcţie de asta vedem dacă mai căutăm sau nu pe posturile care mai avem nevoie.

Meciuri amicale în Turcia

Am stabilit încă un adversar pe care FC Argeș îl va întâlni în cantonamentul din Turcia. După amicalul din 6 februarie, cu FC Montana, ocupanta locului 3 din eșalonul secund din Bulgaria, FC Argeș va întâlni pe 10 februarie liderul din liga a doua din Serbia, Graficar Beograd. În afară de cei doi adversari stabiliți, mai avem de stabilit partenerii din amicalele din 9 și 13 februarie”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea, pentru pagina oficilă a clubului FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here