Fotbal

Vineri, de la ora 18,  pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni va avea loc meciul dintre CS Mioveni şi Daco Getica Bucureşti, din liga a 2-a.

Voleibaliste

Duminică, de la ora 13, în sala de Sport a Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” din Craiova, voleibalistele din Mioveni vor juca cu echipa CNNT Craiova.

Baschet

Sâmbătă de la ora 19,30, în sala „Mihai Viteazul” din Bucureşti, echipa de baschet BCM U FC Argeş Piteşti va juca împotriva CSA Steaua Bucureşti, partidă ce face parte din etapa a IV-a.

Înot

27-28 octombrie, bazinul olimpic din Piteşti va fi gazda Competitiei Cupa CSM Piteşti pentru copii născuţi între 2004 si 2012. Sâmbătă, cu începere de la ora 14, pentru copii cu vârste între 9 şi 14 ani, iar duminică de la ora 10, pentru copii cu vâstre între 6 şi 8 ani.

Kaiac Canoe

În acest weekend, la Orşova are loc competiţia „Regata Orşova” pentru juniori şi cadeţi la feminin şi masculin. La această competiţie vor participa şi şapte sportivi din Piteşti.

Judo

Sâmbătă şi duminică, la Deva are loc Campionatul Naţional de Juniori pe echipe şi Ne Waza la individual pentru fete şi băieţi. Judoka din Piteşti vor fi prezenţi într-un număr de nouă sportivi la Ne Waza şi o echipă completă la Masculin. Judoka noştri au ca obiectiv trei medalii la Ne Waza individual şi o medalie la echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here