Medicul care a efectuat anestezia copilului de 4 ani din Piteşti, la clinica privată Teddy Care din Piteşti, dr Adrian Dinescu, este un specialist cu o bună reputaţie şi cu o biografie profesională excelentă.

Absolvent al Liceului „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, dl Dinescu a absolvit apoi Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

A urmat cursuri şi stagii de perfecţionare la unităţi spitaliceşti din Belgia şi din Franţa, unde s-a specializat în Anestezie-Terapie Intensivă şi Reanimare.

A lucrat la Spitalul Universitar „Fundeni” din Bucureşti, dar şi la cel Militar din Piteşti. A colaborat şi colaborează cu mai multe unităţi stomatologice private din Piteşti.

Până la incidentul cu copilul intrat recent în comă, dr Adrian Dinescu n-a mai avut nicio problemă de o asemenea gravitate cu vreunul dintre pacienţii de care s-a ocupat.

În cazul său, Colegiul Medicilor din România a informat că s-a autosesizat şi a demarat o anchetă separată de cea a Direcţiei de Sănătate Publică, respectiv de cea a Poliţiei.

Micul pacient al dr Adrian Dinescu e în continuare în comă, în stare foarte gravă, la „Reanimarea” Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here