Andrei Prepeliță se pregătește de promovare, CS Mioveni, de baraj. FC Argeș, încă un rezultat rușinos: 0-1 la Dej, cu Unirea

Date:

Share post:

CS Mioveni a pierdut azi la Buzău meciul cu rivala la promovare, Gloria, antrenată de Andrei Prepeliță. Ieri, FC Argeș a pierdut la Dej, în fața Unirii.

”Mergem la Dej să ne facem treaba”, spunea, amenințător, înainte de meci, antrenorul lui FC Argeș, Eugen Neagoe. Voia să spună că nici vorbă ca FC Argeș să ”stea drepți” în fața gazdelor, aflate în luptă pentru evitarea retrogradării.

N-a fost nevoie ca Argeșul să le dea punctele clujenilor. Și le-au luat singuri, grație, în principal, ambiției și dăruirii în joc. FC Argeș, vorba dlui Neagoe, și-a făcut treaba, practicând același joc dezlânat, haotic, fără orizont. Și fără niciun strop de ambiție. Indolent din minutul 1 până în minutul 90. Ca în fotbalul bugetar.

A fost, dacă vreți, un meci-corolar al unui sezon catastrofal. Victoria gazdelor a fost deplin meritată (foto sus). Ca și rușinea ”campionilor”.

CITIȚI ȘI: Doi foşti fundaşi ai lui FC Argeş luptă să readucă în prima ligă o echipă de mare tradiţie din Ungaria (galerie foto)

CS Mioveni a pierdut tot cu 1-0, în fața Gloriei Buzău, dar măcar a făcut-o onorabil. Fotbaliștii antrenați de Constantin Schumacher s-au străduit, au trudit pe teren, dar atât au putut azi, în fața unui adversar evident superior. Chiar și așa, CS Mioveni putea ciupi un punct, dacă bara nu-l ajuta pe portarul Alexandru Greab.

CS Mioveni atât a putut

Chiar dacă a pierdut orice șansă de a mai promova direct, e de apreciat că CS Mioveni a luptat până la capăt pentru șansa sa. Urmează barajul pentru promovare.

Gloria Buzău e la un pas de promovare directă. Cu vreo 4-5 jucători trecuți pe la FC Argeș în lot. Și pregătită de Andrei Prepeliță, antrenor considerat prea slab pentru FC Argeș și dat afară cu scandal.

CITIȚI ȘI: Victor Piţurcă, despre balamucul de la FC Argeş: „Prepeliţă trebuia păstrat, cei care conduc clubul nu se pricep la fotbal”

CS Mioveni a luptat pentru un rezultat bun la Buzău, dar gazdele au fost superioare

Referitor tot la CS Mioveni. Câți dintre noi am fi dispuși, oare, să mergem zi de zi la serviciu, neplătiți fiind cu lunile? Darmite să mai și muncim cu tragere de inimă. Așa au făcut fotbaliștii de la Mioveni.

CITIȚI ȘI: Jucătorii lui CS Mioveni, neplătiţi de mai bine de trei luni, încep să plece unul câte unul. Azi a plecat Alexandru Dandea

surse foto: Facebook/Unirea Dej/Jozsef Attila Riti, captură videoDigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...