Deşi oltean de origine, din Slatina, mijlocaşul Andrei Prepeliţă (33 de ani) şi-a petrecut şapte ani din carieră (2000-2007) la FC Argeş.

Echipă cu care se antrenează în ultimele zile şi la care sunt şanse mari să revină, la final de carieră.

Fotbalistul a mai jucat, după plecarea de la FC Argeş, la echipele Universitatea Craiova (cea desfiinţată între timp), Steaua, Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), FK Rostov pe Don (Rusia) şi Concordia Chiajna.

A strâns, de-a lungul carierei, 24 de selecţii la naţionalele de juniori şi tineret al ţării şi 14 la naţionala de seniori.

La Piteşti, Prepeliţă a strâns 112 meciuri la echipa de seniori (a jucat doi ani şi la juniori) pentru care a marcat de 11 ori.

(Re)venirea lui Andrei Prepeliţă la Piteşti ar fi un mare câştig pentru FC Argeş, în ciuda vârstei destul de înaintate a fotbalistului. „Prepe” e un jucător cu mare experienţă, are ştiinţa jocului şi poate juca rolurile de coagulant în vestiar, respectiv de coordonator din teren al echipei.

Dacă avem în vedere şi subţirimea transferurilor făcute de FC Argeş în pauza intersezon, atunci un mijlocaş ca Prepeliţă e adevărată mană cerească pentru echipa alb-violetă.

„Aş fi împlinit dacă voi rămâne aici la FC Argeş să promovăm. Pentru că am o datorie morală faţă de acest club, care m-a crescut, care m-a debutat şi care m-a ajutat să ajung în fotbalul mare”, a declarat Prepeliţă pentru postul TV Telekom Sport.

sursa foto: b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here