Eşecul de aseară, de la Craiova, împotriva celor de la CSU, a fost considerat nedrept de majoritatea microbiştilor argeşeni, dar şi de tehnicianul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă.

Acesta a punctat, în declaraţiile oferite după meci, că defensiva argeşeană a comis o singură greşală şi a primit gol, dar că atacul nu a fost capabil să fructifice niciuna dintre mai multele ocazii bune de gol avute, fapt pentru care Andrei Prepeliţă zice că la echipă vor mai sosi unul sau doi atacanţi.

„Am făcut o singură greșală și am primit golul. Apoi am încercat să egalăm… e o înfrângere, dar mă bucură să văd echipa că se bate de la egal la egal cu Universitatea Craiova. A trecut un an peste noi, trebuie să creștem nivelul, să ne propunem mai mult. Vrem să ajungem în play-off. Avem premise bune, am arătat bine la primul meci oficial.

Vor mai veni un atacant sau doi, ca să avem concurență, să începem să marcăm și să câștigăm puncte. Am primit cartonaș galben, nu am făcut nimic, doar i-am spus arbitrului că nu-l lovise nimeni pe jucător. Mici ciupituri la arbitraj, așa e când joci în deplasare la o echipă care se bate la titlu, e un 5% pentru gazde”, a declarat dl Prepeliţă pentru site-ul oficial al clubului FC Argeş.

„Meritam un punct după aspectul jocului”, a mai spus, laconic, celălalt tehnician al Argeşului, Mihăiţă Ianovschi.

sursa foto: Facebook/CSU Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here