Andrei Prepeliţă, dat afară de pe banca tehnică a lui FC Argeş, la nicio oră după meciul pierdut la Ploieşti, 0-2 cu Petrolul

Date:

Share post:

Andrei Prepeliţă a fost dat afară în această seară, de pe banca tehnică a echipei FC Argeş, după eşecul înregistrat la Ploieşti, scor 0-2, cu Petrolul.

Decizia a fost anunţată de clubul FC Argeş, pe saitul său oficial, la mai puţin de o oră de la încheierea meciului de la Ploieşti, şi cică ar fi fost luată de „Consiliul Director al clubului FC Argeş”. Potrivit saitului clubului, din acest Consiliu Director fac parte doar trei inşi: domnii Mihai Foamete, Constantin Angelescu şi Ion Alin Vişan.

În fapt, conform informaţiilor noastre, decizia de îndepărtare a lui Andrei Prepeliţă de la conducerea tehnică a lui FC Argeş aparţine primarului echipei, al oraşului şi a tot ce mişcă în fotbalul piteştean, Cristian Gentea. Cei trei membri ai Consiliului Director, numiţi mai sus, sunt doar de formă; ei înşişi nu decid, practic, nimic. Cam cum e cazul lui Nicolae Dică pe banca FCSB, asta ca să ne fie clar tuturor ce şi cum.

Conducerea interimară a echipei urmează să fie asigurată de fostul mare fotbalist Constantin Schumacher, cel care pregătea, până azi, echipa a doua a lui FC Argeş, care evoluează în Liga a 3-a şi care, spre deosebire de Andrei Prepeliţă, deţină licenţă Pro, care-i permite să fie, oficial, antrenor la prima ligă.

Comunicatul clubului FC Argeş, din această seară

Consiliul Director (C.D.) al Clubului FC Argeș s-a întrunit în această seară, în ședință de urgență, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar și a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României.

În afara evoluțiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de ”alb-violeți” în aceste partide și parcursul slab din ultimele 10 partide oficiale (1 victorie, 3 egaluri și 6 înfrângeri), în special, membrii C.D. au analizat și actele de indisciplină înregistrate în ultima perioada și ”acoperite” de către antrenorii echipei, precum și deficiențele de organizare care au condus la o stare de tensiune, atât în cadrul lotului, cât și în cadrul clubului și care pun în pericol îndeplinirea obiectivelor stabilite, de comun acord, atât de conducerea administrativă, cât și de cea sportivă, pentru sezonul 2022-2023.

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice și să își desemneze colaboratorii și care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formației noastre pentru perioada următoare.

Totodată, C.D. confirmă că asigură în continuare toate condițiile de pregătire și performanță echipei, dar dorește ca activitatea să se desfășoare la un nivel ridicat de profesionalism și implicare, atât din partea jucătorilor, cât și a antrenorilor și a personalului administrativ și sportiv, cu respect față de tradiția și istoria FC Argeș și în conformitate cu investițiile făcute.

Ignorarea publicului, a suporterilor și a conducerii clubului nu pot fi tolerate la echipa fanion a Piteștiului, iar manifestările de nemulțumire ale suporterilor echipei noastre și numărul tot mai redus de spectatori prezenți pe stadionul ”Nicolae Dobrin” reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcția greșită și că este nevoie de o schimbare.

Iar concluzia este simplă: această schimbare trebuie făcută imediat și privește, în primă fază, zona sportivă. După cum știți deja, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparține managerului Ion Vlădoiu și antrenorului Andrei Prepeliță, conform condițiilor impuse de cei doi pentru garantarea și atingerea obiectivelor de performanță, dar și de eficientizare a bugetului în acest sezon.

În încheiere, C.D. asigură că va face tot posibilul să satisfacă dorința piteștenilor de a vedea fotbal de calitate și că va încerca să coopteze la FC Argeș persoane profesioniste, care să respecte clubul, istoria, tradiția și suporterii.

Comitetul Director al clubului FC Argeş Piteşti

În imaginea de sus, primarul Cristian Gentea, alături de Andrei Prepeliţă, pe vremea când între cei doi era „love”, în speţă, după ce Prepeliţă calificase nesperat echipa în play-off, sezonul trecut.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident pe Dealul Negru, la Cotmeana, între un autoturism și un TIR

Un autoturism și un autotren de tip TIR au...

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu au au inaugurat un complex de locuințe protejate și un centru de zi la Tigveni

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele...

Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis...

Va fi gata sau nu, anul acesta, drumul expres DEx12 Craiova-Pitești? Părerile sunt împărțite

Pe cele două loturi încă nefinalizate ale DEx12 Craiova-Pitești,...

42 km din autostrada A1 București-Pitești se reabilitează cu bani de la bugetul de stat

Sectorul cuprins între km 44 și 86 din autostrada...