Am relatat în această seară despre un accident de circulaţie, petrecut în apropiere de Spitalul Militar din Piteşti.

În accident a fost implicat, alături de alte trei maşini, un SUV Porsche Cayenne, aparţinând familiei omului de afaceri Cornel Penescu, fost patron al echipei FC Argeş şi al lanţului de magazine PIC.

Am presupus că la volanul maşinii s-ar fi putut afla Andrei Penescu, fiul afaceristului.

Verificând, însă, informaţiile (ne-a luat ceva timp, recunoaştem), am aflat că la volanul Porsche-ului s-a aflat nu Andrei, ci Alexandra Penescu, sora acestuia, în vârstă de 25 de ani.

„Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Voda din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (Alexandra Penescu- n.r.), din Bascov”, a informat Poliţia Argeş.

Aşadar, vinovat de producerea accidentului e şoferul Fordului Mustang. Dra Penescu a fost, pur şi simplu, lovită fără să aibă nicio vină, au conchis agenţii de la Poliţia Rutieră Piteşti.

Din fericire, tânăra nu a fost rănită.

„În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism (42 de ani) şi pasagerul din primul autoturism (un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung) au fost transportaţi la spital cu traumatisme şi contuzii”, se mai arată în buletinul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Facebook/Alexandra Penescu, ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here