Nici n-a fost instalat încă antrenor principal la FC Argeş că Nicolae Dică şi a început primenirea lotului.

Tehnicianul piteştean, spun sursele noastre, ar avea în plan să renunţe la unii dintre jucători şi să întărească formaţia, aducând alţii cu experienţă la nivelul primei ligi.

Printre cei care, pare-se, nu vor mai fi păstraţi în lot sezonul viitor se numără fostul căpitan al echipei, mijlocaşul Raul Costin, şi atacantul Andrei Nilă.

Raul Costin are 34 de ani, e de loc din Mogoşoaia şi e la FC Argeş din 2017, perioadă în care a jucat 51 de meciuri pentru FC Argeş, marcând de 10 ori.

Raul Costin

A mai jucat în carieră la CS Mioveni, FC Naţional, FC Vaslui, AS Ardealul Târgu-Mureş, Rapid, CS Botoşani şi U Cluj-Napoca, printre altele.

Cât despre Andrei Nilă (33 de ani, foto sus), deşi e moldovean de baştină (născut la Vatra Dornei), el e perceput ca fiind de-al Argeşului, prin prisma faptului că a fost căsătorit cu fiica primarului din Mioveni şi s-a stabilit aici.

Atât Nilă, cât şi Costin, au fost fotbalişti utili lui FC Argeş, dar despre care Nicolae Dică crede că nu mai pot ajuta echipa în tentativa de promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here