Andrei Penescu, fiul fostului patron al lanţului de magazine Pic, Cornel Penescu, a fost implicat, cu mai puţin de o jumătate de oră în urmă, într-un teribil accident de circulaţie în zona de nord a Piteştiului.

Patru autoturisme au fost implicate într-un carambol cumplit. Inclusiv bolidul de lux (de culoare albă, în foto) al lui Andrei Penescu.

Incidentul a avut loc în apropiere de Spitalul Militar din Piteşti. Nu am reuşit, încă, să obţinem o confirmare a faptului că la volanul SUV-ului alb din imaginea de mai jos s-ar fi aflat Andrei Penescu, dar putem presupune asta, având în vedere că e vorba de una dintre maşinile folosite de acesta.

Au intervenit două ambulanţe (una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi una, de Terapie Intensivă şi Descarcerare, aparţinând de SMURD Argeş), o maşină de pompieri, dar şi o maşină de descarcerare.

Intervenţia acesteia din urmă ar fi fost necesară pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe şoferul unei Dacia Logan.

Totuşi, la sosirea echipajelor SMURD, nu a mai fost nevoie de autospeciala de descarcerare, şoferul Daciei putând să iasă singur din maşină.

Şoferul Daciei Logan a reuşit să iasă singur din maşină

Maşina lui Andrei Penescu a fost avariată serios în partea faţă. La fel de serios a fost avariat şi un autoturism sport, un Ford Mustang, înmatriculat în Bulgaria, din câte a observat un cititor de-al nostru, aflat în trecere prin zonă.

Una peste alta, cei implicaţi în accident au suferit răni uşoare. Doar pagubele materiale suferite de cele patru maşini implicate în carambol sunt considerabile.

Poliţia Rutieră anchetează cauzele producerii accidentului, precum şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Deocamdată, nu s-a ajuns la o concluzie în acest sens.

Actualizare – „Au fost două victime, doi bărbați, unul de 42 de ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la membrul superior drept și pierderi de cunoștință, iar celălalt de 30 de ani acuza dureri la membrul superior drept.

Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către echipajul SMURD”, a informat ISU Argeş

Actualizare – Autorităţile au confirmat faptul că la volan nu se afla Andrei Penescu, ci sora lui, Alexandra. Culpa pentru producerea accidentului s-a stabilit că revine şoferului Fordului roşu, un bărbat din Câmpulung.

surse foto: ISU Argeş, Facebook/Info Trafic Piteşti/Marius Rizescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here