Sâmbătă, 18 septembrie, pe raza orașului Mioveni se va da drumul campaniei de ecologizare „Let’s Do It, România!”, care are ca scop antrenarea mai multor voluntari care doresc să aducă schimbarea în țara lor prin puterea propriului exemplu. Astfel, doritorii vor fi așteptați între 8,30 şi 9 la Primaria Mioveni, pentru a pleca apoi, împreună, către mai multe spații verzi din oraș care au nevoie de curățare.

Dintre zonele care urmează să fie ecologizate sunt și malurile râului Argeșel și pădurea Făget. De asemenea, voluntarii vor primi din partea Primăriei mănuși și saci din plastic, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va da o mână de ajutor pentru depozitarea deșeurilor adunate.

A face un efort pentru binele și sănătatea comunității nu este deloc ceva greu, e nevoie doar de un gram de ambiție. Schimbarea poate începe cu fiecare. Persoanele doritoare de a da un minim de ajutor, pot afla mai multe detalii despre proiectul „Let’s Do It, Romania!” la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here