Unul dintre pricipalii beneficiari ai căderii Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă pare a fi fostul preşedinte al partidului şi fost premier, Victor Ponta.

Acesta a declarat, imediat după ce s-a anunţat căderea Guvernului Dăncilă, că vrea să propună PSD să guverneze împreună cu partidul Pro România (tot un fel de PSD, până la urmă), întemeiat de Ponta însuşi, alături de alţi transfugi din PSD.

Ca atare, a mai adăugat Ponta, la consultările convocate de preşedintele Iohannis, Victor Ponta va propune PSD să meargă împreună cu Pro România cu o singură variantă de candidat de prim-ministru.

De asemenea, Victor Ponta a mai spus că le va propune PSD-iştilor să îl susţină împreună pe actorul Mircea Diaconu la prezidenţiale.

E puţin probabil, însă, ca doleanţele lui „Mickey Mouse” (aşa e poreclit Ponta) să se îndeplinească, întrucât e foarte greu de crezut că Viorica Dăncilă – care a declarat că nu demisionează din funcţia de preşedinte al PSD – va accepta să se alieze cu un partid care a contribuit la căderea Guvernului condus de ea însăşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here