Şapte stăpâni de sclavi, după gratii

Pe 4 ianuarie, judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu colegi din cadrul Poliţiei Câmpulung şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi al jandarmilor au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Argeş potrivit căruia, alţi şapte stăpâni de sclavi din Berevoeşti vor intra după gratii.

Pedepsele sunt cuprinse între cinci ani şi două luni şi 18 ani şi zece luni de temniţă.

Printre cei care vor fi privaţi de libertate se află şi trei femei, şi anume Ancuţa Mariana Feraru, condamnată la cinci ani şi două luni de închisoare şi Petruţa Minuca Păun, condamnată la opt ani şi şase luni de temniţă, dar şi Vasilica Păun, condamnată la şapte ani şi patru luni de. închisoare.

Oamenii legii i-au mai încarcerat pe Florin Feraru, care a primit la opt ani şi cinci luni de puşcărie, Costinel Bădală, condamnat la 18 ani şi 10 luni, Traian Păun, condamnat şi el la 11 ani şi şase luni şi Traian Păun, închis pentru 10 ani (rudă a celuilalt Păun).

Toţi îşi vor ispăşi pedepsele la Penitenciarul Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here