Aseară, pe raza localităţii Bascov a avut loc un grav accident rutier în urma căruia un bărbat a necesitat descarcerarea din autoturism. La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, șoferul se afla în afara autoturismului care a lovit un cap de pod, iar ulterior s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Acesta a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, iar pasagerul acestuia, în vârstă de 29 de ani, a fost extras de către salvatori cu ajutorul echipamentelor speciale de intervenție și predat echipajului SMURD. Pasagerul prezenta suspiciune de fracturi la membrele superioare, dureri hemitoracice și traumatism cranio-cerebral cu plagă occipitală. Ambii ocupanți ai autoturismului au primit îngrijiri medicale și au fost transportați ulterior la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat că omul băuse binișor, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here