Potrivit unei decizii luate azi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, două comune argeşene se akătură celor care sunt deja în carantină de noapte, pe perioada weekend-ului. E vorba de comunele Căldăraru şi Cotmeana.

Alte trei comune argeşene, Bălilești, Bughea de Sus şi Micești, intră în carantină de noapte în toate zilele săptămânii, pe fondul creşterii numărului de infectări cu coronavirus.

Comunele Oarja, Poiana Lacului şi Vulturești ies din carantină, după ce indicele de infectare în acestea a scăzut sub pragul instituirii carantinei.

Lista oraşelor şi comunelor aflate în carantină de noapte permanentă

ALBEŞTII DE MUSCEL, ALBOTA, BASCOV, BĂBANA, BĂLILEȘTI, BRADU, BUDEASA, BUGHEA DE SUS, CIOFRÂNGENI, COSTEŞTI, LEREŞTI, MERIŞANI, MICEȘTI, MIOVENI, MORĂREŞTI, MOŞOAIA, PITEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, POIENARII DE MUSCEL, RĂTEŞTI, ŞTEFĂNEŞTI, TEIU, ŢIŢEŞTI, TOPOLOVENI, UNGHENI.

Lista comunelor aflate în carantină de noapte de weekend

BĂICULEŞTI, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, CĂLDĂRARU, COCU, COTMEANA, CURTEA DE ARGEŞ, DÂMBOVICIOARA, DRĂGANU, MĂRĂCINENI, MIOARELE, ROCIU, RUCĂR, STOLNICI, SUSENI, VALEA IAŞULUI.

Dacă nu sunteţi vaccinat, testat sau trecut prin boală, ca să circulaţi noaptea (între orele 20 şi 5), în zilele menţionate, prin localităţile respective, aveţi nevoie de declaraţie pe proprie răspundere şi/sau adeverinţă de la angajatorul dumneavoastră. Atenţie: Poliţia şi celelalte forţe de ordine controlează des respectarea acestor reguli şi aplică amenzi celor care nu se conformează.

Documentele respective le puteţi descărca şi completa folosind link-urile din articolul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here