Alaltăieri am informat despre faptul că trei asistente medicale de la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel (unitate aflată în prima linie a lupte cu pandemia de coronavirus) au fost depistate ca fiind infectate cu coronavirus.

Azi, am aflat de la Prefectura judeţului că „numărul cadrelor medicale din Argeș infectate cu virusul COVID-19 continuă să crească.

La cele trei asistente medicale din Câmpulung, se adaugă astăzi încă 5 cadre medicale din același municipiu. Este vorba despre alte trei asistente medicale și două infirmiere de la Spitalul Municipal Câmpulung.

Ele s-au infectat, în incinta spitalului, de la cadrele medicale deja confirmate ca fiind infectate, prin contact direct cu acestea din urmă.

Se așteaptă însă rezultatele testelor pentru mai mulți colegi ai cadrelor medicale deja confirmate pozitiv cu Covid-19″, a informat Prefectura Argeş.

La Spitalul Municipal din Câmpulung alţi 30 de medici, asistente şi infirmiere se află în izolare la domiciliu şi urmează a fi testaţi la finalul celor 14 zile de izolare.

E posibil, deci, ca numărul cadrelor medicale infectate să crească, după aflarea rezultatelor acestor teste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here