Alina Gorghiu a tăiat panglica la Palatul Justiţiei din Târgu-Mureş. Localnicii, revoltaţi de restricţiile de circulaţie în zonă (galerie foto)

Date:

Share post:

Alina Gorghiu, ministra Justiţiei şi şefa PNL Argeş, împreună cu un alai de tăietori de panglici, a inaugurat azi sediul renovat al Palatului Justiţiei din Târgu-Mureş.

În imobilul cu pricina vor funcţiona, împreună, trei instanţe: Judecătoria Târgu-Mureş, Tribunalul Mureş şi Curtea de Apel.

Clădirea, una istorică, din perioada austro-ungară, a fost extinsă, reabilitată energetic şi modernizată. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 25 de milioane de lei.

Azi, cu prilejul inaugurării respective, strada pe care se află Palatul de Justiţie a fost închisă cu totul, pentru ca alaiul „Alinuţei” să aibă unde-şi parca limuzinele. Restricţiile au durat doar patru ore (între 9 şi 13), dar destul cât să-i enerveze la culme pe localnici.

Mai cu seamă că oraşul e oricum semiparalizat din punct de vedere al traficului, o arteră principală fiind de mai multe săptămâni parţial închisă din cauza unor lucrări.

„Oh, ce surpriză minunată! În sfârșit, o festivitate care să îmbogățească cu adevărat viața noastră! Nu-mi pot stăpâni entuziasmul pentru restricționarea traficului în cinstea inaugurării sediului Curții de Apel Târgu-Mureș.

Cine nu își dorește să petreacă o dimineață relaxantă în mijlocul blocajelor de trafic? Mulțumim pentru această oportunitate unică de a savura fiecare moment în mașină, nemişcat”, a scris pe pagina municipalităţii de acolo un localnic.

surse foto: Punctul.ro, Facebook/Primăria Târgu-Mureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...