De astăzi încolo, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni începe acţiunea de distribuire a produselor alimentare, oferite gratuit în cadrul unui program european.

„Beneficiarii programului sunt persoanele sau familiile cu venit minim garantat și persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanele aflate temporar în situații critice de viață.

Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele alimentare se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, doar se verifică datele).

… Pentru a evita aglomerația, cât și pentru a respecta regulile de distanțare fizică, distribuția alimentelor se va face doar în baza unei programări, după ce fiecare beneficiar va fi contactat telefonic de un reprezentant al primăriei Mioveni care va comunica ziua și ora.

Ca și în situațiile precedente, ridicarea pachetelor alimentare se va face tot la centrul de distribuție din Strada Părăști, nr. 14 A, (lângă Detașamentul de Pompieri Mioveni) după următorul program:

LUNI 13.07.2020 – 10 – 13
MARȚI 14.07.2020 – 14 – 17
MIERCURI 10 – 13
JOI 14 – 17
VINERI 10 – 13

… fiecare beneficiar primește un pachet conținând un număr de 38 de produse alimentare de bază, precum: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne, conserve de fructe.

O persoană beneficiază de produsele alimentare o singură dată şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă persoana se regăseşte la acea dată în mai multe dintre categoriile enumerate mai sus”, a comunicat azi municipalitatea din Mioveni.

sursa foto: Primăria Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here