Alianţa pentru Unirea Românilor o susţine pe Simona Niculescu la şefia Consiliului Judeţean Argeş

1
1627

După cum am anunţat alatăieri, cunoscuta activistă civică şi pentru drepturile omului Simona Niculescu, din Băiculeşti, va candida din postura de independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş.

Despre cine este, ce-a făcut deja şi ce şi-a propus să facă la şefia Consiliului Judeţean Argeş dna Niculescu, puteţi citi în textul de mai jos:

Renumele pe care Simona Niculescu şi l-a creat deja, prin lupta sa, pe alocuri sisifică, cu abuzurile şi dezinteresul mai multor administraţii locale, i-a adus şi o susţinere nesperată în cursa electorală de la vară.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), condus de militantul unionist George Simion, a anunţat că nu-şi va desemna candidat propriu la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş şi că o va susţine pe dna Niculescu.

Informaţia ne-a fost confirmată chiar de preşedintele AUR, George Simion (foto sus).

„Am decis să o susţinem pe dna Niculescu în primul rând pentru faptul că e şi dumneaei, aşa cum suntem şi noi, ca partid, o persoană cu o reputaţie nepătată, bine intenţionată şi care, în plus, şi-a demonstrat prin fapte aceste bune intenţii.

O vom ajuta cu tot ce trebuie şi putem, în campania pentru alegerile locale”, a declarat dl Simion pentru argesulonline.ro

Având în vedere că la alegerile europarlamentare de anul trecut, printre susţinătorii fervenţi ai dlui Simion s-a numărat primarul din Corbi, Virgil Baciu, care candidează şi el la preşedinţia CJ Argeş, din partea PMP, l-am mai întrebat pe George Simion cum se împacă susţinerea AUR pentru dna Niculescu cu cele descrise mai sus.

„Aceea a fost o campanie la nivel naţional, iar dl Baciu a subscris la mesajul nostru unionist, fapt pentru care i-am mulţumit şi-i mai mulţumesc o dată.

Acum e vorba de o campanie locală, iar noi am decis s-o susţinem pe dna Niculescu. Asta nu diminuează cu nimic respectul pe care i-l port dlui Virgil Baciu”, ne-a mai declarat preşedintele partidului AUR, George Simion.

sursa foto: georgesimion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here