Mâine, de la ora 11, pe Stadionul Orășănesc din Mioveni, galben-verzii primesc vizita celor de la ACS Comuna Recea, partidă ce face parte din etapa a 17-a din Liga 2.

Înainte de această partidă elevii pregătiți de Alexandru Pelici au un moral bun: vin după o victorie în fața celor de la Slatina. CS Mioveni se află pe locul 8 cu 23 de puncte, iar ACS Comuna Recea pe locul 16, cu numai 15 puncte.

“Ne aşteptă un meci foarte dificil, la cum sunt de altfel toate rămase de disputat. Fiecare meci este la fel de important, indiferent de adversar. Adversarul va veni la Mioveni şi-şi va vinde scump pielea şi va dori să scoată cât mai mult din acest meci. Sperăm să fim conştienţi de importanţa acestui joc şi să câştigăm punctele puse în joc.

Fotbal Comuna Recea este o echipă cu un antrenor schimbat, Florin Fabian, care a revenit în Liga 2, iar pe această cale îi urez bun-venit! Este o cunoştinţă mai veche, îl ştiu, sunt bucuros că a revenit şi îi doresc succes… Ca la orice revenire este un suflu nou la echipă, vor veni montaţi, este si revenirea cu Batin, plus jucători ca Burdel, Mendoza, fotbalişti cu experienţă la acest nivel şi care pot pune multe probleme.

Sper însă ca jucătorii să-şi facă treaba cât mai bine şi important este cum intrăm pe teren. Avem nevoie de cele 3 puncte, altfel victoria de la Slatina nu are o valoare foarte mare. În meciul trecut, am câştigat în deplasare şi este o victorie  care ne ţine în joc!

Todeauna primul meci este cel mai dificil, noi am întâlnit o echipă foarte bună şi, repet am avut şi şansă, la faza aceea din final, când a fost inspirat Iustin Popescu. Fiecare şi-a făcut datoria în acest meci, asta sper să se întâmple şi sâmbătă, e un meci important şi importantă e victoria! În ceea ce prieveşte şansele la obiectiv, cred că se va juca până în ultima etapă, până la încheierea sezonului regulat pentru accederea în play-off”, a declarat Alexandru Pelici site-ului csmioveni.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here